BioGevelreiniging

Niets zo jammer als de trieste aanblik van wat ooit een frisse gevel was. Laat uw huis weer stralen door een propere gevel. Het team van feelgoodathome  verjongt gevels in heel West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen met verschillende reinigingstechnieken.

Reiniging van verschillende ondergronden

De keuze van de gevelreiniging hangt af van de mate van vervuiling. Feelgoodathome  analyseert uw gevel en de vervuiling en kiest dan samen met u voor de beste behandeling. We reinigen verschillende steensoorten (baksteen, zandsteen, hardsteen, …), hout en metalen met de best gepaste techniek. Ook met verschillende gevelbekledingen kunnen we aan de slag. Denk aan crepi, mortex, kalei, verf, enzoverder.

Waarom de gevel reinigen?

  • Nette uitstraling van uw huis.
  • Verwijder mos, roet, grauwsluier en algen.
  • Spoor verborgen gebreken op.
  • Herstel de vochtwerende werking van muren.
  • Verhoog de waarde van uw huis.

Proper én beschermd

Gevels krijgen veel te verduren. Onder andere mos, roet, kalk en algen zeten zich graag vast op uw gevel. Na een langere periode ziet die gevel er niet meer uit. Gevelreiniging zorgt ervoor dat uw gevel er weer als nieuw uitziet en het karakter van uw woning komt weer tot zijn recht.

Hoewel het uitzicht zeker belangrijk is, heeft gevelreiniging veel meer dan enkel een esthetische functie. Een gevel die grondig is aangetast, verliest zijn vochtwerende functie. Het komt er dan op aan om de binnenmuren te beschermen eer ze beschadigd worden.

We beschermen ramen, deuren en gaten op correcte wijze zodat ze niet beschadigd worden tijdens de reiniging.  We voeren herstellingen uit indien nodig en beschermen daarna uw façade met een waterwerende laag.